45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

60 – 205 M2

Sud betekent comfortabel wonen en genieten van kwaliteit. En dat uit zich op vele manieren. Een van de meest waardevolle kenmerken van de appartementen is de slimme indeling, waardoor elk appartement ‘logisch’ aanvoelt. Iets dat direct van invloed is op het woongenot.

De appartementen in Sud variëren van circa 60 tot 150 m2, de twee exclusieve penthouses bieden een woonoppervlak van ongeveer 200 m2. Door de slimme indeling bieden de meeste appartementen ruimte voor meerdere slaapkamers en badkamers. Of voor het creëren van een werkruimte of walk-in closet.

Ruimtelijk

De ruimtelijkheid wordt bepaald door 3 meter hoge plafonds in de appartementen, 4 meter in de benedenwoningen en 3,30 meter in de penthouses. Dat ruimtelijk effect wordt versterkt door hoge ramen bijna tot aan het plafond. Bovendien hebben alle appartementen een of meerdere erkers die met een vouwpui kan worden geopend en zo binnen met buiten gelijkvloers met elkaar verbindt. Het effect: meer uitzicht, heel veel lichtinval en een binnen- en buitenruimte die in elkaar overlopen.

Buitenruimte

Bijna alle appartementen hebben een balkon of terras aan twee zijden, sommige zelfs aan drie zijden, waardoor de buitenruimte vanuit elke kamer te betreden is. Alle benedenwoningen hebben een tuin en alleen de kleinere appartementen hebben een balkon.

Energiezuinig

De appartementen zijn zeer energiezuinig. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. De benodigde energie daarvoor wordt voor een groot deel gewonnen uit zonne-energie door middel van uit het zicht weggewerkte zonnepanelen op het dak en een warmtebron in de bodem.