45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

Sud
Apartments

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

Extra hoge kamers met veel lichtinval, ruime balkons of terrassen.

APARTMENTS 118 – 150 M²

De verkoop van SUD verloopt voorspoedig. Inmiddels is meer dan 80% van de in totaal 45 appartementen verkocht. De bouw is in volle gang en naar verwachting worden de appartementen in het 2e kwartaal 2020 opgeleverd.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar variërend met een woonoppervlakte  tussen 118 en 204 m². Deze beschikken allen over hoge plafonds, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een royale buitenruimte. Er bestaat de mogelijkheid voor een eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met de verkopende makelaars.

BALKONS MET VOUWPUIEN, HOGE KAMERS EN ERKERS

Genieten doe je niet alleen binnen maar ook buiten. Dus hebben dit type appartementen sowieso twee balkons en een aantal appartementen beschikt zelfs over drie balkons of een groot terras. De op maat gemaakte vouwpuien maken het wonen in Sud net even wat bijzonderder: deze zijn bijna volledig te openen waardoor elke buitenruimte bij de leefruimte binnen wordt betrokken.

ENERGIEZUINIG

Comfort staat voorop in Sud, maar er is ook alle aandacht voor energiezuinigheid en milieu. Vandaar de keuze om gasloos te bouwen. Om een aangenaam binnenklimaat te creëren door de combinatie van vloerverwarming en vloerkoeling. Om een deel van de energie op te wekken met zonnepanelen op het dak en om het gebouw uit te voeren met een eigentijdse warmte-koude opslagvoorziening. Ook op dit vlak staat het gemak in dienst van de bewoners: alle service en onderhoud voor deze installatie wordt uit handen genomen door Eteck.

 

SUD
Contact

Please keep me informed

Heb je interesse in één van de nog beschikbare appartementen in SUD?
Kijk op de pagina APARTMENTS. 
Of klik op onderstaande button, dan neemt de makelaar contact met u op om het project en de nog beschikbare appartementen met u te bespreken.