45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

Sud
Apartments

Extra hoge kamers, veel licht en buitenruimten

Nog enkele appartementen beschikbaar

APARTMENTS 118 – 150 M²

In de grote vierkamer-appartementen in Sud geniet je van ruimte en je comfort. Een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van de appartementen is de intelligente, doordachte indeling; elk appartement is ontworpen om optimaal te genieten van licht en ruimte, meerdere slaapkamers of zelfs meerdere badkamers. Het ruimtelijk effect van elk ontwerp wordt versterkt door de bijna drie meter hoge plafonds en het vele glas.

BALKONS MET VOUWPUIEN, HOGE KAMERS EN ERKERS

Genieten doe je niet alleen binnen maar ook buiten. Dus hebben dit type appartementen sowieso twee balkons en een aantal appartementen beschikt zelfs over drie balkons of een groot terras. De op maat gemaakte vouwpuien maken het wonen in Sud net even wat bijzonderder: deze zijn bijna volledig te openen waardoor elke buitenruimte bij de leefruimte binnen wordt betrokken.

ENERGIEZUINIG

Comfort staat voorop in Sud, maar er is ook alle aandacht voor energiezuinigheid en milieu. Vandaar de keuze om gasloos te bouwen. Om een aangenaam binnenklimaat te creëren door de combinatie van vloerverwarming en vloerkoeling. Om een deel van de energie op te wekken met zonnepanelen op het dak en om het gebouw uit te voeren met een eigentijdse warmte-koude opslagvoorziening. Ook op dit vlak staat het gemak in dienst van de bewoners: alle service en onderhoud voor deze installatie wordt uit handen genomen door Eteck.