45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

Eye for details

KLASSIEKE BAKSTEEN, RONDE HOEKEN

Sud is een gebouw met karakter, ontworpen in de geest van Plan Berlage. Geïnspireerd op de iconische gebouwen die de Rivierenbuurt en Oud Zuid allure geven, zijn in Sud op een eigen en moderne manier de kenmerken en details van deze monumentale bouwstijl zichtbaar gemaakt.

PRACHTIGE GEVELDETAILLERING

De toepassing van duurzame natuursteen en de karakteristieke kleur van de baksteen met ronde hoeken geven het gebouw een eigen karakter. De ambachtelijke verwerking van deze baksteen in een halfsteens blokverband verbindt de klassieke Amsterdamse School met de moderne bouwstijl.

DOORLOPENDE BALKONS, HOGE KAMERS EN ERKERS

Alle appartementen hebben drie meter hoge kamers – de penthouses zijn zelfs 3,30 meter hoog – met grote erkers en glaspartijen, die vaak ‘om de hoek’ lopen en een geweldig uitzicht bieden. Dit is mogelijk door de toepassing van hoogwaardige, op maat gemaakte vouwpuien. Deze zijn nagenoeg volledig te openen waardoor doorlopende balkons bijna in zijn geheel bij de binnenruimtes worden betrokken.

LUXE KEUKEN EN BADKAMER

De keukens in Sud zijn ontworpen door Poggenpohl, een producent die bekend staat om duurzaam gefabriceerd maatwerk. De badkamers in Sud voldoen aan alle eisen van gemak en comfort waarbij kan worden gekozen uit verschillende stijlen.

BRINGME BOX

Een extra detail, gericht op gemak: de Bringme Box. Een soort mini-’logistiek centrum’ in de centrale entree, waar bezorgdiensten hun pakketten kunnen achterlaten. Makkelijk, veilig en uit het zicht.