45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

Eye for details

Klassieke baksteen, ronde hoeken

Sud is ontworpen in de geest van Plan Berlage. Geïnspireerd op de iconische gebouwen die dit plan in de Rivierenbuurt en Zuid heeft voortgebracht, zijn in Sud op een eigen en moderne manier de kenmerken en details van deze monumentale bouwstijl zichtbaar gemaakt. Hierdoor krijgt het gebouw een eigen karakter.

Natuursteen en hoogkwalitatieve baksteen

Eerst en vooral is het de toepassing van duurzame natuursteen en hoogkwalitatieve baksteen. De karakteristieke kleur en de ambachtelijke verwerking van deze baksteen in een halfsteens blokverband slaan de brug tussen klassiek en modern. De combinatie met specifieke elementen als afgeronde hoeken en speciale vormstenen tilt de detaillering van Sud naar een hoger niveau.

Doorlopende balkons en hoge erkers

De appartementen zijn voorzien van doorlopende balkons en hoge erkers met grote glaspartijen, die vaak ‘om de hoek’ lopen en een geweldig uitzicht vanuit de appartementen bieden. Dit is mogelijk door de toepassing van hoogwaardige, op maat gemaakte vouwpuien. Deze zijn nagenoeg volledig te openen.

Luxe keuken en badkamer

De Poggenpohl keukens in Sud zijn het resultaat van duurzaam gefabriceerd maatwerk, 1-op-1 afgemeten voor elk afzonderlijk appartement. De badkamers in Sud zijn bijzonder comfortabel waarbij kan worden gekozen uit verschillende stijlen.

Bringme box

Een laatste detail, geënt op gemak: de Bringme Box. Een soort mini-’logistiek centrum’ in de centrale entree, waar bezorgdiensten hun pakketten kunnen achterlaten. Makkelijk, veilig en uit het zicht.