45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

Sud
Location

Bijzonder gebied binnen de ring van Amsterdam

Perfecte ligging, perfecte bereikbaarheid

Sud, geïnspireerd op Plan Berlage, wordt gebouwd op een wonderbaarlijk aantrekkelijk stukje Amsterdam. Er is de charme van Oud Zuid om de hoek met leuke winkels voor de dagelijkse boodschappen en een goede apotheek tot gezellige lunchcafés en restaurants op topniveau. Binnen loopafstand vind je de levendigheid van de Pijp. Met nog meer cafés en restaurants, nieuwe conceptstores en de oude, vertrouwde Albert Cuypmarkt. Met het nieuwe metrostation, dat nu wordt ontwikkeld, ben je binnen een 5 minuten in het centrum.

Bereikbaarheid

Je kunt je eigenlijk geen plek in Amsterdam voorstellen waar je zo makkelijk de stad in en de stad uit gaat. Met de fiets, auto en met het openbaar vervoer. Want via station Amsterdam RAI, op een paar minuten lopen, ben je met de tram, metro of met de nieuwe NZ-lijn razendsnel in het centrum of andere stadsdelen. En met de trein ben je zo de stad uit. Net als met de auto: de A10, A4 en A2 liggen direct binnen bereik.

Groene omgeving

Sud ligt pal naast het Amstelpark, de plek waar natuur, kunst en recreatie samenkomen. En waar het Groene Amstelland begint, dat zich via de Ronde Hoep  uitstrekt tot Uithoorn. Loop een kwartiertje de andere kant op en je bent in het Beatrixpark. En op 20 minuten fietsen ligt het Amsterdamse Bos. Al met al genoeg plekken om te ontsnappen aan de hectiek van de stad. Een wandeling van 15 minuten over de Zuidelijke Wandelweg langs de rand van de stad, brengt je bij de Amstel.