45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

Sud
Location

Midden in de stad, goed bereikbaar

OPTIMAAL BEREIKBAAR

Vanuit Sud ga je makkelijk de stad in en uit. Met de fiets, auto en met het openbaar vervoer. Op een paar minuten lopen ligt station Amsterdam RAI vanwaar je met de tram of metro razendsnel door de stad reist. En met de Noord/Zuidlijn ben je binnen vijf minuten in het centrum. Op station Amsterdam RAI ben je met de trein zo Amsterdam uit. Net als met de auto trouwens: de A10, A4 en A2 zijn om de hoek.

ELEGANT WONEN OP HET SNIJVLAK VAN OUD EN NIEUW

De Rivierenbuurt en Oud Zuid liggen om de hoek, je voelt de charme van een buurt met leuke winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige (lunch)cafés en goede restaurants zoals Visaandeschelde, The Roast Room en Bolenius. Maar ook goede huisarts of een goede apotheek is dichtbij. Op loopafstand vind je de levendigheid van de Pijp. Met nog meer cafés en restaurants, nieuwe conceptstores en de oude, vertrouwde Albert Cuypmarkt.

GROENE OMGEVING

Sud ligt vlakbij het Amstelpark, een heerlijke plek om te wandelen of te picknicken. Bij het Amstelpark begint het Groene Amstelland dat zich via de Ronde Hoep uitstrekt tot Uithoorn. Het Beatrixpark is maar op een kwartiertje lopen, en een wandeling van nog geen twintig minuten brengt je, via de Zuidelijke Wandelweg, bij de Amstel. En ook het Amsterdamse Bos is vlakbij. Al met al genoeg plekken om te ontsnappen aan de hectiek van de stad.

SFEER EN BALANS

De directe omgeving van Sud wordt door jong en oud gebruikt om in te wonen en te werken. Woningen worden afgewisseld met kantoorpanden en in de buurt bevinden zich nog tal van gezellige winkels, waardoor er in de buurt een fijne balans is tussen rust en reuring. Ook onder de appartementen komen straks winkels die bijdragen aan de sfeer en het plezier van wonen in Sud.

Bereikbaarheid

Je kunt je eigenlijk geen plek in Amsterdam voorstellen waar je zo makkelijk de stad in en de stad uit gaat. Met de fiets, auto en met het openbaar vervoer. Want via station Amsterdam RAI, op een paar minuten lopen, ben je met de tram, metro of met de nieuwe NZ-lijn razendsnel in het centrum of andere stadsdelen. En met de trein ben je zo de stad uit. Net als met de auto: de A10, A4 en A2 liggen direct binnen bereik.

Groene omgeving

Sud ligt pal naast het Amstelpark, de plek waar natuur, kunst en recreatie samenkomen. En waar het Groene Amstelland begint, dat zich via de Ronde Hoep  uitstrekt tot Uithoorn. Loop een kwartiertje de andere kant op en je bent in het Beatrixpark. En op 20 minuten fietsen ligt het Amsterdamse Bos. Al met al genoeg plekken om te ontsnappen aan de hectiek van de stad. Een wandeling van 15 minuten over de Zuidelijke Wandelweg langs de rand van de stad, brengt je bij de Amstel.