45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

LUXE, KWALITEIT, DETAILS
De bovenste verdieping van Sud is gereserveerd voor twee formidabele penthouses waar je leeft in luxe, omringt door kwaliteit en comfort. De grandeur van deze twee heerlijke penthouses komt zowel op grootste wijze als tot in het kleinste detail tot uitdrukking.

VEEL BUITENRUIMTE, VEEL ZON EN EXTRA HOGE KAMERS
Beide penthouses beschikken over niet minder dan vier buitenruimtes met een totaaloppervlakte van respectievelijk 43 m² en maar liefst 59 m². Er is dus alle gelegenheid om optimaal te genieten van een prettig buitenleven en de inrichting van een buitenlounge, een royaal eetterras en, waarom niet, een buitenkeuken.

De manier waarop de verschillende terrassen en balkons zijn gepositioneerd, zorgen ervoor dat je van de vroege ochtend tot zonsondergang van de zon kunt genieten. En zoals je mag verwachten, zijn alle 3,30 meter hoge kamers verbonden met een buitenruimte.

In deze kamers zijn glazen vouw- en schuifpuien toegepast, van de vloer tot aan het plafond, die zeeën aan daglicht binnenlaten en de binnen- en buitenruimtes bijna ongemerkt in elkaar laten overgegaan. Hierdoor voelen de enorme leefruimtes nog groter aan.

EIGEN INDELING
Behalve verschillende buitenruimtes, kennen de twee penthouses ook een eigen, van elkaar afwijkende indeling: in type P1 zijn de slaapkamers uit elkaar gelegen waardoor er sprake is van meer onderlinge privacy, in type P2 zijn de slaapkamers juist bij elkaar geconcentreerd.

ENERGIEZUINIG
Comfort staat voorop in Sud, maar er is ook alle aandacht voor energiezuinigheid en milieu. Vandaar de keuze om gasloos te bouwen. Om een aangenaam binnenklimaat te creëren door de combinatie van vloerverwarming en vloerkoeling. Om een deel van de energie op te wekken met zonnepanelen op het dak en om het gebouw uit te voeren met een eigentijdse warmte-koude opslagvoorziening. Ook op dit vlak staat het gemak in dienst van de bewoners: alle service en onderhoud voor deze installatie wordt uit handen genomen door Eteck.