45 unique apartments

The excellence is in the details

nl/en

LUXE, KWALITEIT, DETAILS
De bovenste verdieping van Sud is gereserveerd voor twee formidabele penthouses waar je leeft in luxe, omringt door kwaliteit en comfort. De grandeur van deze twee heerlijke penthouses komt zowel op grootste wijze als tot in het kleinste detail tot uitdrukking.

VEEL BUITENRUIMTE, VEEL ZON EN EXTRA HOGE KAMERS
Beide penthouses beschikken over niet minder dan vier buitenruimtes met een totaaloppervlakte van respectievelijk 43 m² en maar liefst 59 m². De manier waarop de verschillende terrassen en balkons zijn gepositioneerd, zorgen ervoor dat je van de vroege ochtend tot zonsondergang van de zon kunt genieten. En zoals je mag verwachten zijn alle 3,30 meter hoge kamers verbonden met een buitenruimte. In de kamers zijn glazen vouw- en schuifpuien toegepast, van de vloer tot aan het plafond, die zeeën aan daglicht binnenlaten.

ENERGIEZUINIG
Comfort staat voorop in SUD, maar er is ook alle aandacht voor energiezuinigheid en milieu. Vandaar de keuze om gas-loos te bouwen. Er wordt een aangenaam binnenklimaat gecreëerd door de combinatie van vloerverwarming en vloerkoeling door middel van warmte- koude opslagvoorziening. Een deel van de energie die hiervoor wordt verbruikt,  wordt opgewekt met zonnepanelen.

SUD
Contact

Please keep me informed